RefectoCil Skin Protection Cream & Eye Mask : 558152

15,30 €
−25 %
11,47 €
(75 ml = 11,47 €)
Toimitusaika: 7-8 päivä(ä)

Kuvaus

12.10.2023

Kaksi yhdessä! Voide kehitettiin silmien suojapaperin RefectoCil Eye Protection Papersin tarttumiseen. Se suojaa ihoa tahroilta ja vaikuttaa myös ravitsevana silmänympärysnaamiona. Ainesosat, kuten E-vitamiini, aloe vera ja manteliöljy ravitsevat ihoa sävyttäen samalla.

AINESOSAT

Aqua, Glycine Soja Oil, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Glycerin, Ethylhexyl Isononanoate, Cetearyl Nonanoate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Cetearyl Sulfate, Cera Alba, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Tocopheryl Acetate, Parfum, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Cetearyl Glucoside, Panthenol, Limonene, Geraniol, Citronellol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Disodium Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Potassium Phosphate, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

KÄYTTÖ

Käytä tahrojen poistamiseen silmien alueelta sekä ylä- ja alaluomesta. Suojaa ihoa värimuutoksilta ja vaikuttaa rauhoittavana silmänympärysnaamiona.


Ammattilaislaatuiset kulma- ja ripsivärit, joilla lopputulos on taatusti intensiivinen ja upea!

RefectoCil on ollut ammattilaisten valinta ripsien ja kulmien kestovärjäykseen jo yli 70 vuoden ajan. Runsas värivalikoima, pitkäkestoisuus ja helppokäyttöisyys ovat avainsanoja joilla RefectoCil on noussut maailmanlaajuiseen menestykseen. Miljoonat naiset ja miehet eri maissa ovat saaneet terävyyttä katseeseen RefectoCil-kestoväreillä.

RefectoCilin juuret ovat 1930-luvulla perustetussa kampaamossa, jossa brändin perustaja kehitti vaimonsa kanssa paitsi kemiallisia seoksia hiusten värjäämiseen, myös koneita, joilla kyseisiä seoksia voitiin valmistaa. RefectoCilin kansainvälinen menestys oli taattu, kun perustajapariskunnan poika Gerhard Gschwentner teki lukuisia yhteistyösopimuksia ympäri maailman ja mahdollisti RefectoCil-tuotteiden jakelun laajalti.

Tänä päivänä RefectoCil-värikartta käsittää kymmenen väriä aina sinisestä ja punaisesta mustaan. Laajan värivalikoiman ansiosta asiakkaalle on aina helppo valita oikea väri ja sävyttää kulmakarvat hiusten sävyyn. RefectoCil-kestovärit ovat turvallisia ja tehokkaita eikä niiden hinta huimaa päätä: yksi väripaketti riittää moneen käsittelyyn!

RefectoCil kirkastaa katseen ja tuuheuttaa kulmakarvat hetkessä!