RefectoCil Lash & Brow Styling Kit Mini 558205

60,63 €
−38 %
37,89 €
(1 kpl = 37,89 €)
Toimitusaika: 6-8 päivä(ä)

Kuvaus

14.10.2023

Pieni ripsien ja kulmakarvojen muotoilusetti Lash & Brow Styling Kit Mini sopii erinomaisesti käytettäväksi ammattikouluissa ja messuilla, palkintona tai lahjana. Se sisältää kaksi vakioväriä (sinimusta ja luonnollinen ruskea), levitystikun, hapettavan nesteen, neljä kulmakarvojen muotoilunauhaa RefectoCil Brow Styling Strips + neljä lisänauhaa, Mini Cosmetic Dish -kosmetiikka-astiat ja Silicone Pads -silikonityynyt. 2 x Refectocil Tints -värit 15 ml (sinimusta & ruskea) 4 x Refectocil Brow Styling Strips -kulmasapluunat + 4 lisäsapluunaa 1 x Refectocil Oxidant Liquid -vety 100 ml 1 x silikoniset silmien suojatyynyt Refectocil Silicone Pads (1 pari) 1 x pieni Refectocil-astia
Ammattilaislaatuiset kulma- ja ripsivärit, joilla lopputulos on taatusti intensiivinen ja upea!

RefectoCil on ollut ammattilaisten valinta ripsien ja kulmien kestovärjäykseen jo yli 70 vuoden ajan. Runsas värivalikoima, pitkäkestoisuus ja helppokäyttöisyys ovat avainsanoja joilla RefectoCil on noussut maailmanlaajuiseen menestykseen. Miljoonat naiset ja miehet eri maissa ovat saaneet terävyyttä katseeseen RefectoCil-kestoväreillä.

RefectoCilin juuret ovat 1930-luvulla perustetussa kampaamossa, jossa brändin perustaja kehitti vaimonsa kanssa paitsi kemiallisia seoksia hiusten värjäämiseen, myös koneita, joilla kyseisiä seoksia voitiin valmistaa. RefectoCilin kansainvälinen menestys oli taattu, kun perustajapariskunnan poika Gerhard Gschwentner teki lukuisia yhteistyösopimuksia ympäri maailman ja mahdollisti RefectoCil-tuotteiden jakelun laajalti.

Tänä päivänä RefectoCil-värikartta käsittää kymmenen väriä aina sinisestä ja punaisesta mustaan. Laajan värivalikoiman ansiosta asiakkaalle on aina helppo valita oikea väri ja sävyttää kulmakarvat hiusten sävyyn. RefectoCil-kestovärit ovat turvallisia ja tehokkaita eikä niiden hinta huimaa päätä: yksi väripaketti riittää moneen käsittelyyn!

RefectoCil kirkastaa katseen ja tuuheuttaa kulmakarvat hetkessä!