RefectoCil RefectoCil Lash & Brow Booster 558178

104,16 €
−43 %
59,89 €
(6 ml = 59,89 €)
Toimitusaika: 7-8 päivä(ä)

Kuvaus

19.1.2024 (15) 558178

Jopa 56 % pidemmät ja paksummat ripset ja leveämmät sekä tiheämmät kulmakarvat! Luonnollisia vaikutusaineita sisältävä koostumus pidentää hiusjuurten kasvuvaihetta, minkä ansiosta karvat kasvavat huomattavasti pidemmiksi ja paksummiksi. 93 % testihenkilöistä ensimmäiset tulokset näkyvät kuuden viikon jälkeen ja kymmenen viikon kuluttua karvat ovat kasvaneet merkittävästi.* - Dermatologisesti testattu. - Oftalmologisesti testattu. - Ei sisällä synteettisiä hormoneita. - Ei sisällä prostamidia eikä hajusteita. *Tehokkuus ja yhteensopivuus on testattu ja vahvistettu arvostetun saksalaisen tutkimusinstituutin kliinisessä testissä 30 henkilöllä.


AINESOSAT

Aqua, Phenoxyethanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylyl Glycol, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Biotin, Sodium Hydroxide, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Black Sea Rod Oil, Phenethyl Caffeate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans.


KÄYTTÖ

Käytä iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Levitä pieni määrä ohuella päällä ripsirajaan ja käytä leveää alaosaa Lash & Brow Booster -tuotteen levittämiseen puhtaisiin ja kuiviin kulmakarvoihin.


Ammattilaislaatuiset kulma- ja ripsivärit, joilla lopputulos on taatusti intensiivinen ja upea!

RefectoCil on ollut ammattilaisten valinta ripsien ja kulmien kestovärjäykseen jo yli 70 vuoden ajan. Runsas värivalikoima, pitkäkestoisuus ja helppokäyttöisyys ovat avainsanoja joilla RefectoCil on noussut maailmanlaajuiseen menestykseen. Miljoonat naiset ja miehet eri maissa ovat saaneet terävyyttä katseeseen RefectoCil-kestoväreillä.

RefectoCilin juuret ovat 1930-luvulla perustetussa kampaamossa, jossa brändin perustaja kehitti vaimonsa kanssa paitsi kemiallisia seoksia hiusten värjäämiseen, myös koneita, joilla kyseisiä seoksia voitiin valmistaa. RefectoCilin kansainvälinen menestys oli taattu, kun perustajapariskunnan poika Gerhard Gschwentner teki lukuisia yhteistyösopimuksia ympäri maailman ja mahdollisti RefectoCil-tuotteiden jakelun laajalti.

Tänä päivänä RefectoCil-värikartta käsittää kymmenen väriä aina sinisestä ja punaisesta mustaan. Laajan värivalikoiman ansiosta asiakkaalle on aina helppo valita oikea väri ja sävyttää kulmakarvat hiusten sävyyn. RefectoCil-kestovärit ovat turvallisia ja tehokkaita eikä niiden hinta huimaa päätä: yksi väripaketti riittää moneen käsittelyyn!

RefectoCil kirkastaa katseen ja tuuheuttaa kulmakarvat hetkessä!