RefectoCil Eyelash Lift Glue 558360

23,36 €
−25 %
17,52 €
(4 ml = 17,52 €)
Toimitusaika: 7-8 päivä(ä)

Kuvaus

12.10.2023 Tuotetunnus: 558360


Kauniit kaarevat ripset jopa 6 viikoksi - UUSI RefectoCil-koostumus takaa erittäin nopean tuloksen 8 + 5 minuutissa. RefectoCil Eyelash Lift -setin avulla saat pysyvät, kauniisti kaartuvat ripset, jotka tekevät katseesta ilmeikkäämmän. Ripset vaikuttavat pidemmiltä ja täyteläisemmiltä. U:n muotoinen kaari taivuttaa myös lyhyemmät ripset ja tekee niistä visuaalisesti pidemmät. Ainutlaatuinen kollageenia ja kysteiiniä sisältävä koostumus vaikuttaa 13 minuutissa. Kolme erikokoista taivutusrullaa on valmistettu Saksassa, sopivat täydellisesti silmäluomen kaarevuuteen ja niitä voidaan käyttää jopa 100 kertaa. Ripset voidaan värjätä heti kestotaivutuksen jälkeen. Tuotteet ovat saatavana myös täytepakkauksissa.


AINESOSAT

Vp/Va Copolymer, Alcohol Denat., Aqua


KÄYTTÖ

- Poista piilolinssit. Käytä silmien alueen puhdistamiseen silmämeikinpoistoainetta RefectoCil Micellar Eye Make Up Remover ja puhdistusnestettä Saline Solution. - Valitse sopivankokoiset silikonityynyt. - Levitä liima silikonin takapuolelle ja anna kuivua 15 sekuntia. Kiinnitä silikoni silmäluomeen. - Levitä liima silikonityynyyn, anna kuivua 15 sekuntia ja kiinnitä ripset. - Levitä taivutusneste ripsiin vaakasuoraan ripsien keskiosaan. Anna vaikuttaa 8 minuuttia. - Poista kuivalla vanupuikolla vaikutusajan päätyttyä. - Levitä neutralisoivaa ainetta ripsien keskiosaan ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. - Poista kuivalla vanupuikolla vaikutusajan päätyttyä. - Värjää ripset ja anna vaikuttaa 2 minuuttia. - Poista värijäämät ja silikonityynyt kostealla vanulapulla. Suositukset: - varmista, että käytät oikeankokoisia silikoneja. Ripsien on peitettävä silikonipatjan pinta-ala. Jos ripset ovat liian lyhyet ja loppuvat tyynyn keskellä (paksuin kohta), ota pienemmät silikonit. - Levitä liima silikonityynyn ja ripsikaaren ensimmäiseen osaan. Odota 15 sekuntia. Kiinnitä tyyny silmäluomen ensimmäiseen osaan ja jatka, kunnes kaikki ripset on kiinnitetty tyynyyn. - Jos jotkut ripset irtoavat toimenpiteen aikana silikonista, poista neste, lisää hieman liimaa, odota 15 sekuntia ja kiinnitä ripset uudestaan. - Lashperm-taivutusnestettä ja neutralisoivaa ainetta käytettäessä on aloitettava ripsien keskeltä ja liikuttava ripsien alaosaan. Älä päällystä ripsien päitä.Ammattilaislaatuiset kulma- ja ripsivärit, joilla lopputulos on taatusti intensiivinen ja upea!

RefectoCil on ollut ammattilaisten valinta ripsien ja kulmien kestovärjäykseen jo yli 70 vuoden ajan. Runsas värivalikoima, pitkäkestoisuus ja helppokäyttöisyys ovat avainsanoja joilla RefectoCil on noussut maailmanlaajuiseen menestykseen. Miljoonat naiset ja miehet eri maissa ovat saaneet terävyyttä katseeseen RefectoCil-kestoväreillä.

RefectoCilin juuret ovat 1930-luvulla perustetussa kampaamossa, jossa brändin perustaja kehitti vaimonsa kanssa paitsi kemiallisia seoksia hiusten värjäämiseen, myös koneita, joilla kyseisiä seoksia voitiin valmistaa. RefectoCilin kansainvälinen menestys oli taattu, kun perustajapariskunnan poika Gerhard Gschwentner teki lukuisia yhteistyösopimuksia ympäri maailman ja mahdollisti RefectoCil-tuotteiden jakelun laajalti.

Tänä päivänä RefectoCil-värikartta käsittää kymmenen väriä aina sinisestä ja punaisesta mustaan. Laajan värivalikoiman ansiosta asiakkaalle on aina helppo valita oikea väri ja sävyttää kulmakarvat hiusten sävyyn. RefectoCil-kestovärit ovat turvallisia ja tehokkaita eikä niiden hinta huimaa päätä: yksi väripaketti riittää moneen käsittelyyn!

RefectoCil kirkastaa katseen ja tuuheuttaa kulmakarvat hetkessä!