RefectoCil

alkaen 5,56 €
Toimitusaika: 7-8 päivä(ä)

Kuvaus

12.10.2023

KULMIEN JA RIPSIEN VÄRJÄÄMISEEN TARVITTAVIA TUOTTEITA!!


Ammattilaislaatuiset kulma- ja ripsivärit, joilla lopputulos on taatusti intensiivinen ja upea!

RefectoCil on ollut ammattilaisten valinta ripsien ja kulmien kestovärjäykseen jo yli 70 vuoden ajan. Runsas värivalikoima, pitkäkestoisuus ja helppokäyttöisyys ovat avainsanoja joilla RefectoCil on noussut maailmanlaajuiseen menestykseen. Miljoonat naiset ja miehet eri maissa ovat saaneet terävyyttä katseeseen RefectoCil-kestoväreillä.

RefectoCilin juuret ovat 1930-luvulla perustetussa kampaamossa, jossa brändin perustaja kehitti vaimonsa kanssa paitsi kemiallisia seoksia hiusten värjäämiseen, myös koneita, joilla kyseisiä seoksia voitiin valmistaa. RefectoCilin kansainvälinen menestys oli taattu, kun perustajapariskunnan poika Gerhard Gschwentner teki lukuisia yhteistyösopimuksia ympäri maailman ja mahdollisti RefectoCil-tuotteiden jakelun laajalti.

Tänä päivänä RefectoCil-värikartta käsittää kymmenen väriä aina sinisestä ja punaisesta mustaan. Laajan värivalikoiman ansiosta asiakkaalle on aina helppo valita oikea väri ja sävyttää kulmakarvat hiusten sävyyn. RefectoCil-kestovärit ovat turvallisia ja tehokkaita eikä niiden hinta huimaa päätä: yksi väripaketti riittää moneen käsittelyyn!

RefectoCil kirkastaa katseen ja tuuheuttaa kulmakarvat hetkessä!