FRUDIA GREEN GRAPE TUOTE PERHE

85,00 €
(5 kpl = 85,00 €)
Toimitusaika: 7-8 päivä(ä)

Kuvaus

26.2.2024

VALITSE KOHTA PURISTEPOJA- ROSE EMPTY

NELJÄ TUOTETTA YHTEENSÄ 75,00€

Frudia Green Grape Pore Control Scrub Cleansing Foam 145ml

Vihreän rypäleen sisältämä tanniini rauhoittaa ihon, ja kuorintavoiteen sisältämät siemenet poistavat liiallisen talin ja mustapäät ihon pinnasta sekä huokosista.

Frudia Green Grape Pore Control Cream 55 ml

Voide sisältää runsaasti tanniinia sisältävää vihreän rypäleen uutetta (81%) veden sijasta, joten se supistaa huokosia ja saa ihon tuntumaan sileältä ja pehmeältä. Voide häivyttää huokosia, häivyttää ihon epätasaisuutta ja poistaa liiallista talia sekä supistaa laajentuneet huokoset tehokkaasti. Pantenoli rauhoittaa ärtyneen ihon, ja rypälesiemenöljyä ja greippiöljyä sisältävä yhdiste auttaa pitämään ihon kirkkaana ja puhtaana. Vihreää rypälettä sisältävä kevyen kuohkea voide on ihoärsytystestattu, joten se sopii myös herkälle iholle.

Frudia Green Grape Pore Peeling Pad 70 kpl

Kuorintatyyny sulattaa epäpuhtaudet ja huokoset tukkivat kuolleet ihosolut pois ja saa ihon pysymään sileänä ja pehmeänä. Runsaasti tanniinia sisältävä vihreän rypäleen uute estää liiallista talineritystä ja supistaa huokoset tehokkaasti. Hypoallerginen koostumus ja pH-arvo muistuttaa ihon omaa happamuutta, joten se saa ihon näyttämään terveeltä. Isommat tyynyt sopivat myös selän ja polvien kuorintaan.

Frudia Green Grape Pore Control Toner 195 ml

Kasvovesi sisältää runsaasti tanniinia sisältävää vihreän rypäleen uutetta (89 %) veden sijasta, joten se supistaa huokosia, poistaa liiallisen talin ja silottaa ihon sekä saa ihon tuntumaan pehmeältä. Pantenoli rauhoittaa ärtyneen ihon, ja rypälesiemenöljyä ja greippiöljyä sisältävä yhdiste auttaa pitämään ihon kirkkaana ja puhtaana. Kevyesti hapokas kuoriva kasvovesi sisältää raikasta vihreää rypälettä ja on ihoärsytystestattu, joten se sopii myös herkälle iholle.

Frudia Green Grape Pore Control Serum 50 ml

Seerumi sisältää runsaasti tanniinia sisältävää vihreän rypäleen uutetta (81%) veden sijasta, joten se supistaa huokosia ja muodostaa ihon pintaan suojaavan kerroksen sekä saa ihon tuntumaan sileältä ja pehmeältä. Pantenoli rauhoittaa ärtyneen ihon, ja rypälesiemenöljyä ja greippiöljyä sisältävä yhdiste auttaa pitämään ihon kirkkaana ja puhtaana. Huokosia supistava seerumi sisältää virkistävää vihreää rypälettä ja on ihoärsytystestattu, joten se sopii myös herkälle iholle.