BTB13 NOURISHING HAIR & SCALPOIL - ÖLJY

19,90 €
−20 %
16,00 €
(100 ml = 16,00 €)
Toimitusaika: 5-6 päivä(ä)

Kuvaus

1.9.2023

TÄLLÄ HETKELLÄ VARASTOSTA LOPPU!!


Hiuksia ja hiuspohjaa ravitseva hiusöljy on täynnä suojaavia antioksidantteja ja vitamiineja kasviöljyistä. Ruusunmarjaöljy ja mustaherukan siemenöljy rauhoittavat ja hoitavat ärsyyntynyttä ja reaktiivista hiuspohjaa. Kahviöljy ja granaattiomenan siemenöljy ovat tehokkaita antioksidantteja ja viinirypäleöljy kosteuttaa hiuksia ja kuivaa hiuspohjaa. Ravitseva hiusöljy tuo hyviä omega-rasvahappoja ja luonnollisia vitamiineja hiuspohjaan ja karvatuppea ravitsevaan talirauhaseen edesauttaen sen toimintaa, hiusten kasvua sekä hiuspohjan ihon kuntoa. Talirauhasen tehtävänä on myös ylläpitää luonnollista kosteutta hiuspohjassa. Hiuksissa öljyhoito palauttaa mmm. käsittelyiden tai kuumuuden vaurioittaman hiuksen vahvan terveen rakenteen. Tehokas öljyhoito hiuksille palauttaa hiusten terveen kiillon, kimmoisuuden ja vahvuuden.

Närande hårolja för hår och hårbotten med skyddande antioxidanter, vitaminer och omega-fettsyror från växtoljor. Den effektiva oljebehandlingen återger håret dess friska glans, smidighet och styrka.

Koko- ja pakkaustiedot:
-100ml, suositushinta 19,90€

Käyttö:
Levitä hiuspohjaan ja anna vaikuttaa 15-30 minuuttia. Pese pois huolellisesti BTB13 Hair Growth Vitamin Shampoolla tai BTB13 Soothing Scalp Shampoolla. Lämpö tehostaa vaikutusta. Viimeistele BTB13 Hair Growth Serum -hoitoseerumilla tai BTB13 Scalp Relief Serum -hoitoseerumilla.

Användning:
Applicera i hårbotten och i håret. Låt verka 15-30 min, skydda med en handduk och i värme om möjligt. Tvätta noggrant bort produkten med BTB13 Hair Growth Vitamin Schampo eller BTB13 Scalp Soothing Schampo.

Ainesosat:
Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Coffea Arabica Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Tocopherol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Citrus Limon Fruit Oil, Phenethyl Alcohol, Limonene

Säilyvyys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje:
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.